Stichting parkeren in de zon | Dankwoord
Stichting parkeren in de zon is een non-profit organisatie die zich inzet voor gezinnen van plotseling overleden kinderen. Deze stichting laat je in tijden van rouw even parkeren in de zon. Juist omdat je dat zo nodig hebt.
%%stichtingparkerenindezon.nl%%, %%parkerenindezon.nl/welkom%%, steun, Jolanda Bruggink navis, Zwolle, Overleden kinderen, Plotseling, Verdriet, Zon, Parkeren,
258
page-template-default,page,page-id-258,eltd-core-1.0.3,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.14, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,fade_push_text_top,transparent_content,grid_1300,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Dank je wel aan alle donateurs en sponsoren.

We zullen in de komende weken hier uitgebreid aandacht aan schenken d.m.v logo’s en informatie te plaatsten op deze website.

We noemen vast de namen

Dank jullie wel; alle lieve mensen voor jullie donatie op Dream or Donate.

We hebben dankzij jullie de drukker bijna kunnen betalen.

Dank je wel Rene Lensink van BSR te Aalten.

Dankzij jouw donatie konden we de stichting oprichten.

Dank je wel Bert van Asselt van het GUV te Aalten.

Dankzij jouw donatie konden we de ontwerper en de illustraties binnenkant betalen van ons boek Ennu?

En dank je voor het beschikbaars stellen van de ruimte en de koffie bij de presentatie van boek Ennu?

Dank je wel Peter Kits van Kits bouw

Dankzij jouw donatie konden we de illustratie voor de kaft van het boek betalen.

Dank je wel Partycentrum t Noorden

Jullie gaven ons de drank tijdens de boek presentatie

Dank je wel Graafschapcollege.

Voor de hapjes die jullie beschikbaar stelden voor de boekpresentatie

Dank je wel bakkerij Heijerman

Het lekkers bij de koffie werd door jullie geleverd  ..gratis

Dank wel  Netty Hengeveld van Lieve tied

Zonder jou had ik dit avontuur niet aangedurfd. Bedankt voor jouw inzet en tijd.

Dank je wel Hugo Wieggers van Schildersbedrijf Wieggers.

Voor jouw bijdrage aan onze kraam.

Dank je wel Jolanda Hiddink van Studio Hiddink voor al je uren die je in je vrije tijd in het grafisch ontwerp van boek “Ennu” stak.

Dank je wel Dorien Wagenaar van Air Illustraties

Voor de extra geschonken illustratie’s

Bedankt aan

Van Raam