Stichting parkeren in de zon | vrijwilligers
Stichting parkeren in de zon is een non-profit organisatie die zich inzet voor gezinnen van plotseling overleden kinderen. Deze stichting laat je in tijden van rouw even parkeren in de zon. Juist omdat je dat zo nodig hebt.
%%stichtingparkerenindezon.nl%%, %%parkerenindezon.nl/welkom%%, steun, Jolanda Bruggink navis, Zwolle, Overleden kinderen, Plotseling, Verdriet, Zon, Parkeren,
209
page-template-default,page,page-id-209,eltd-core-1.0.3,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.14, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,fade_push_text_top,transparent_content,grid_1300,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Vrijwilliger

Hallo ik ben Marja Zomer Bongen, ik ben 37 jaar jong.
Ik mag mezelf vrijwilliger noemen van Stichting Parkeren in de Zon.
Door mijn jaren lange ervaring wil ik gezinnen graag helpen om het verdriet,
en het gemis dragelijker te maken.
Ik heb zelf ervaren dat het erover praten en je gesteund voelen echt helpt!
Ik ga mij daarom voor deze stichting in zetten voor de hand en spandiensten.
Te denken aan; voorlichting geven in kraamcentra’s
Ziekenhuizen en uitvaartcentrums.
Verder ga ik mij ook inzetten voor evenementen zoals de boekpresentatie.

Vrijwilliger

Hallo Ik ben Anneke Snippe-Oord, Ik ben 28 jaar en Moeder van 6 kinderen.
Na het overlijden van mijn dochtertje Eleonora in 2012 kwam ik in contact met Jolanda in 2017
Ik mag mij inzetten voor Stichting Parkeren in de zon.Dit doe ik door de website up-to-date te houden.
En ook heb ik mee geschreven aan het boek “Ennu?”.
Graag zet ik mij in door middel van interviews geven en promoties zodat de stichting en het boek naamsbekendheid krijgt.
Ik weet tenslotte hoe moeilijk het is om de draad weer op te moeten pakken na het overlijden van je kind.
Ik hoop dat ik mede dankzij mijn openheid een steun kan zijn voor andere ouders, gezinsleden, en familie van plotseling overleden kinderen.